عزیزی خادم:

فوتبال برای پساكرونا برنامه ریزی كند

فوتبال برای پساكرونا برنامه ریزی كند

به گزارش بازی فوتبال عضو سابق هیات رئیسه فدراسیون فوتبال می گوید باید با حضور نخبگان و پژوهشگران نسبت آینده فوتبال در دوران پسا كرونا برنامه ریزی كرد چون كه ركود اقتصادی متوجه فوتبال هم شده و باعث افزایش بدهی ها در فوتبال ایران خواهد شد.


شهاب الدین عزیزی خادم در گفت و گو با ایسنا، درباره تعویق انتخابات این فدراسیون و خودداری او از نام نویسی برای این انتخابات اظهار داشت: از همه دوستان، اعضای محترم مجمع و نامزدهای انتخابات تشكر می كنم كه به من لطف داشتند و از من جهت شركت در انتخابات دعوت نمودند و این محبت را داشتند كه نظر من رای بر شركت در انتخابات ترغیب كردند اما دلایلی برای خودم داشتم كه نتوانستم با آنها كنار بیایم و از این كار خودداری كردم.
وی با اشاره به اینكه خواهان شكل گیری اجماع ملی و نوسازی در مدیریت فوتبال ملی است كه تابحال شكل نگرفته، اضافه كرد: قریب به اتفاق اعضای مجمع به من محبت داشتند ولی انتظار داشتم اجماع ملی صورت گیرد كه این مورد اتفاق نیفتاد و من از شركت در انتخابات انصراف دادم. با این وجود امید زیادی به نامزدهای حاضر در انتخابات داشتم چون كه اهتمام و انگیزه لازم برای نوسازی فوتبال ملی را داشتند.
عضو سابق هیات رئیسه فدراسیون فوتبال تصریح كرد: امیدوارم انتخابات این فدراسیون به سمتی برود كه وفاق و اجماع فراسازمانی همراه با برنامه محوری و استراتژی ملی رقم بخورد. اگر این امید وجود داشته باشد، چه بسا من هم در انتخابات پیش رو تجدید نظر و در آن شركت كنم. اعتقاد دارم اداره كردن فدراسیون فوتبال نیازمند یك تیم هماهنگ و اجرای كامل برنامه ها، خلق چشم انداز و اهداف با قابلیت عملیاتی شدن است.
عزیزی خادم با تاكید بر استفاده از نظرات نخبگان و پژوهشگران، اظهاركرد: به منظور دستیابی به نوسازی مستمر و ایجاد فرصت های جدید، باید برنامه های كوتاه، میان و دراز مدت به صورت مرتب بهینه شوند. یكی از مبانی اصلی فدراسیون وضعیت مالی است كه باید منابع پایداری برای آن تعریف شود.
رئیس هیات مدیره باشگاه سایپا همینطور با اشاره به اینكه تعریف منابع مالی باید جزو اولویت های فدراسیون فوتبال باشد، اضافه كرد: الان فضای فوتبال كشور در حوزه باشگاهی و ملی خوب نیست. ما تابحال برنامه مدون و منسجمی نداشتیم و چه بسا فرصت های بزرگ را در چند دهه اخیر سوزانده ایم. هم اكنون فوتبال ما با یك بحران خطیر مالی رو به رو شده است و نمی توان آنرا كتمان نماییم. بدین منظور نیازمند دانش نوین بین المللی با رویكرد اقتصادی هستیم.
وی در پاسخ به این سؤال كه با عنایت به قوانین موجود در كشور كه روی اقتصاد فوتبال سایه انداخته چطور می توان با مقررات بین المللی وضعیت مالی فوتبال ملی و باشگاهی را بهبود بخشید، تصریح كرد: حداقل می توانیم قوانین و قواعد بین المللی را با شرایط بومی خودمان تلفیق نماییم و وضع موجود را بهتر نماییم. تقویت وضعیت اقتصادی فوتبال در گرو همین رویكرد است. به عبارت دیگر مدیران ارشد فوتبال ملی باید نگاه خویش را جهانی كنند و در عمل این دیدگاه را اجرایی كنند، هر چند كار سختی در پیش داریم چون كه در این راه گام برنداشتیم. چاره ای جز حركت به این سمت نداریم. این مسائل باید جزو اولویت های ما در برنامه كلان باشد. اگر در این حوزه اجماع ملی وجود داشته باشد، من هم به شكل جدی وارد عرصه انتخابات می شویم تا به فدراسیون كمك كنم.
عزیزی خادم در پاسخ به این سؤال كه آیا به دلیل وجود نمایندگانی از گروه ها نهادهای مختلف در انتخابات فدراسیون، این اجماع ملی به وجود نیامده است، اظهاركرد: فدراسیون فوتبال تركیبی از مدیران است و نمی توان آنرا به صورت فردگرایانه اداره كرد. اینكه فدراسیون فوتبال توسط رئیس اداره می شود باید رخت بربندد چون كه یك تیم از افراد با كیفیت این مجموعه را اداره می كنند و در كنار هم هارمونی لازم را به وجود می آورند. در چنین مجموعه ای، هر فكری برابر با ارزش یك فرد دارد و غیبت یك نفر این سیكل را معیوب می كند.
عضو سابق هیات رئیسه فدراسیون فوتبال به بحران ویروس كرونا و ضربه این ویروس به اقتصادی جهانی اشاره نمود و اظهار داشت: باید همین از الان به فكر اداره فوتبال در دوران پسا كرونا باشیم. برای این مورد نیازمند مطالعات علمی و آینده پژوهی هستیم تا ابعاد این ویروس را در فوتبال بررسی نماییم. تابحال این ویروس زمینه ساز یك ركود اقتصادی بزرگ در دنیا شده و خیلی از مسابقات همچون المپیك را زیر سایه تعلیق قرار داده است كه زمینه ساز یك ضرر عظیم مالی و اقتصادی شده است.
عزیزی خادم با اشاره به اینكه فوتبال ایران پیش از انتشار كرونا و یك دهه قبل باید به سمت درآمدزایی پایدا حركت می كرد، اظهار نمود: ما این برنامه ریزی را نداشتیم و الان و در دوران پسا كرونا باید مراقب وضعیت مالی فوتبال باشیم كه این مورد این نیازمند یك برنامه ریزی مدون است. اگر در دوران پسا كرونا به همان مسیر قبلی برویم، گرفتار بحران می شویم.
وی با تاكید بر اینكه به دلیل اختلال در درآمدزایی در زمان شیوع ویروس كرونا، بدهی ها و هزینه های فوتبال بیشتر خواهد شد، اظهار داشت: برای بهبود این وضعیت در دوران پساكرونا و با عنایت به كاهش توان مالی دولت كه بودجه سال 99 گویای این مطلب است، وضعیت مالی فدراسیون فوتبال و باشگاه ها بدتر خواهد شد. باید بتوانیم با مطالعه و برنامه ریزی این صدمه ها را كم نماییم. باید تشریك مساعی سازنده روی شرایط مختلف داشته باشیم و بدین منظور كنگره هایی داشته باشیم و تبادل نظر نماییم.
عزیزی خادم به اصلاح اساس نامه فدراسیون فوتبال با عنایت به حفظ استقلال این مجموعه اشاره نمود و افزود: نباید استقلال فدراسیون فوتبال در این فرایند مخدوش شود و این مجمع فدراسیون فوتبال است كه برای تغییرات و تثبیت اساس نامه تصمیم گیری می كند. مهمترین تهدید ما نامه ای است كه فیفا درباره تغییرات اساس نامه ارسال كرده است. باید فیفا و AFC را بعنوان نهادهای بالادستی و فرادستی قبول نماییم. آنها به شدت فوتبال ایران را رصد می كنند.
عضو سابق هیات رئیسه فدراسیون فوتبال با اشاره به دخالت دولت در دوران ریاست دادگان اظهار داشت: به دنبال آن دخالت ها فوتبال ملی صدمه دید اما الان جنس تهدیدات متفاوت می باشد اما الان فدراسیون فوتبال، فیفا و دولت به صورت متفق القول به دنبال تغییر اساس نامه و رفع مغایرت های آن با فضای داخلی و بین المللی هستند چون كه سازگاری لازم را ندارد. در این مورد تصمیم گیری ها را دشوار و گه گاه سلیقه ای می كند اما باید خیلی مراقب باشیم و از این تهدیدات فیفا بعنوان یك فرصت تاریخی استفاده نماییم. طی صحتبی كه با دوستانم در هیات رئیسه فدراسیون فوتبال همچون بهاروند داشتم آنها هم این مسئولیت تاریخی را می دانند و پیگیر هستند. فكر می كنم همه باید كمك بدهند و این لزوم تاریخی را خیلی قدرتمندانه انجام دهند.
وی افزود: اراده لازم در بین دوستانم در فدراسیون فوتبال وجود دارد و با سرعت و جدیت پیش می روند و مطابق قوانین و مقررات حاكم بر كشور و فیفا، سازوكار حقوقی شفاف را ایجاد می كنند تا مأموریت تاریخی را به نحو احسن انجام دهند. من هم امید فراوان دارم كه بتوانند این پروژه را انجام دهند و از تمام ظرفیت ها استفاده كنند. در این حوزه اگر كسی هم اختلافی دارد، باید یاد بگیریم كه روی اشتراكات كار نماییم. نیازمند فضایی آرام هستیم كه باید صادقانه بر مدار قانون و بدون تنش و انگیزه شخصی كار نماییم و خدای نكرده غرض ورزی نداشته باشیم و رفتار و گفتار مبتنی بر منافع فوتبال كه جزوی از منافع ملی است، در سرلوحه كار ما باشد. باید وضعیت موجود را تغییر دهیم. همه پذیرفتند حفظ وضعیت موجود به نفع فوتبال نیست.
وی ابراز امیدواری كرد كه فدراسیون فوتبال با این روند شاهد فرایند انتخابات دموكراتیك در آینده خواهد شد، اظهار داشت: تهیه اساس نامه با مشاركت اعضای مجمع و سایر نهادها مهم رخ خواهد داد تا اساسنامه ای برآمده از مقررات حاكم بر كشور، نقطه نظرات فیفا و نخبگان یك اساس نامه خود به وجود آید.
عزیزی خادم به انتخاب مهدی محمدنبی بعنوان دبیركل جدید فدراسیون اشاره نمود و خاطرنشان كرد: امیدوارم در دوران پسا اساس نامه به برنامه ریزی درستی برسیم. فكر می كنم انتخاب نبی هم بدین منظور صورت گرفته است. باید تنش ها را كم كرد. نبی شخصی است كه سال ها كار كرده و در مقطع گذار كه با اصلاح اساس نامه و برگزاری انتخابات، زمینه ساز یك شكل گیری یك فدراسیون فوتبال منسجم می شود، موثر خواهد بود. با استفاده از تجربه نبی می توانیم آرامش خودمان را حفظ نماییم و دوستان حاضر در مجمع و هیات رئیسه با هم گرایی در این چند ماه باقی مانده می توانند كار تاریخی و ماندگاری را رقم بزنند.
عضو سابق هیات رئیسه فدراسیون فوتبال با اشاره به حضور بهاروند در فدراسیون فوتبال اظهار داشت: در شرایطی كه اولویت اصلی ما تدوین اساس نامه شده، بهاروند با تجربه بالای خود كه بالغ بر 3 دهه حضور در مجمع و هشت سال حضور در هیات رئیسه است، می تواند به نوشتن اساس نامه كمك نماید.



1399/01/17
16:15:33
5.0 / 5
3773
تگهای خبر: المپیك , باشگاه , برنامه , تجربه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
فیفا و PES

بازی فوتبال
pesfifa.ir - حقوق مادی و معنوی سایت بازی فوتبال محفوظ است

بازی فوتبال

بازیهای کامپیوتری